Voltage + Last Decade + Cookhouse

Klinkt als: Rolling Stones, Status Quo, Blackberry Smoke, Chris Stapleton, Allman Brothers

Maar liefst dríe shows op één avond! Vanavond mixen we Helmondse Rock 'n Roll met lokale funk én nog een verrassing!

Voltage - sneakpeak van het nieuwe album ‘Its About Time’
Last Decade - pop, rock, funk met Delftse gelederen brengt ook nieuw werk!
Cookhouse - indie pop

Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus koop je ticket voor slechts €9,50. Of wordt podium member* en ga voor slechts €2,50** naar dit mooie drieluik!

Voltage
Voltage brengt op 1 mei 2020 hun derde studio album genaamd ‘Its About Time’. Dave Vermeulen, frontman en leider van de band, vond het tijd om terug te gaan naar waar zijn liefde voor muziek ooit begon. Met z’n vieren in één ruimte, live opnemen, press ‘record’ en werken met de beste take!
Dave Vermeulen begon zijn carrière met zijn eigen band Voltage in 2011 en had zijn eerste doorbraak bij het grote publiek tijdens het avontuur van The Voice Of Holland seizoen 2015/2016, waar hij uiteindelijk tweede werd. Hij koos heel erg bewust om met de band Voltage door te gaan. Waarna vele clubshows en fantastische festivals volgden!
Dave Vermeulen - Lead Vocals, Guitar
Ruard Sanders - Lead Guitar
Kai Liebrand - Bass
Bart Candel - Drums, Percussion

Last Decade
Rock, pop met een vleugje funk her en der. Zo beschrijft de band zijn eigen nummers. Na een te gek jaar gehad te hebben met het eigen geschreven album ‘Come & Go’ waren zij onder andere te vinden op festivals, verschillende podia en ook op de radio.
Last Decade bestaat uit energieke enthousiaste muzikanten met ieder zijn eigen muzikale achtergrond. Na de release van de EP 'Bigger Than Us' is de 6-koppige band bestaande uit: zangeres Margot Kulik, gitarist Stijn de Koning, slaggitarist/trompetist Ruben van der Kleij, toetsenist Jeffrey van der Knaap, bassist Stijn Landzaat en drummer Wesley Mooiman, verder gaan schrijven aan hun volgende aankomende album. En we hopen hier vanavond natuurlijk wat vers werk van te horen!
Margot Kulik - Zang
Stijn de Koning - Gitaar
Jeffrey van der Knaap - Toetsen
Ruben van der Kleij - 2e gitaar / trompet
Stijn Landzaat - Bass
Wesley Mooiman - Drums

Cookhouse
Cookhouse is een Indie Pop band opgezet door de twee broers Ronald & Jeroen Hendriksen.

*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €24,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je 10 concerten in een jaar bezoeken met €7,50 korting én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert voordelig bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

Voltage + Last Decade + Cookhouse

Wanneer: Vrijdag 13 maart 2020

Zaal open: 19:30 uur

Start: 20:00 uur

Einde: 23:30 uurTickets

Voltage + Last Decade + Cookhouse | REGULAR ticket
€ 9,50
Toevoegen
Voltage + Last Decade + Cookhouse | PODIUM MEMBER ticket
€ 2,50
Toevoegen