Voltage + Last Decade + Cookhouse

Rolling Stones, Status Quo, Blackberry Smoke, Chris Stapleton, Allman Brothers

Maar liefst drie top-notch bandjes op één avond. Verwacht Rock'N'Roll van de mannen van Voltage, heerlijke indie-pop van Cookhouse en Rock met een vleugje Funk van Last Decade. Vrijdag de 13e, bring it on!

Voltage - sneakpeak van het nieuwe album ‘Its About Time’
Last Decade - pop, rock, funk met Delftse gelederen brengt ook nieuw werk!
Cookhouse - indie pop

Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus koop je ticket voor slechts €9,50. Of wordt podium member* en ga voor slechts €2,50** naar dit mooie drieluik!

⏰ Tijdschema ⏰
20.00 uur Last Decade
21.00 uur Cookhouse Music
22.00 uur Voltage

Voltage
We houden wel van een lekkere sneak peak! Begin mei brengt Rock'N'Roll sensatie Voltage hun nieuwe album 'It's About Time' uit. Frontman Dave Vermeulen wilde met het nieuwe album terug naar de essentie gaan, naar pure muziek en een rauwe manier van maken. Dus hop, ze gingen de bus in richting Eindhoven en namen in maar liefst 6 dagen het hele album op! Het album ademt puurheid uit, alsof je naar een liveshow luistert. Daar kan je ons op vertrouwen, maar lekkerder is het natuurlijk om dit op 13 maart zelf te ervaren in Delft!

Voltage maakt nog steeds muziek in de stijl van Southern Rock, Blues Rock én de Americana vibe zal je in een aantal songs zeker weer terug horen.

Oh en mocht je Voltage nog niet kennen, maar denk je toch 'waar ken ik die kop nou van?!'. Frontman Dave deed een aantal jaar terug mee met The Voice of Holland en smeet er een dosis Rock'N'Roll in. Hij werd tweede en zei meteen al dat zijn ambities bij de band liggen, bij Voltage dus.

Datum: Vrijdag 13 maart 2020

Zaal open: 19:30 uur

Start: 20:00 uur

Einde: 23:30 uurTickets:

Tickets niet meer beschikbaar.