Thijs Boontjes Dans en Showorkest + Support

Klinkt als: Support: TBA

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!*

Het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest klinkt als een kruising tussen Herman Brood en André Hazes. Met hun Nederlandstalige rock 'n roll speelde de band al festivals als Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross en Into The Great Wide Open plat.

Zanger en bandleider Thijs Boontjes is een graag geziene gast bij radio-en-televisieprogramma’s. Zo was hij bijna de Slimste Mens, komt hij geregeld langs bij De Wereld Draait Door en All You Need is Love en was hij afgelopen zomer huisband van M, de nieuwe talkshow van Margriet van der Linden op NPO1. Thijs is naast verdienstelijk zanger ook hoogbegaafd organist en zijn orkest weet eveneens van wanten. Op half oor niveau is het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest een geslaagde grap, maar wie met aandacht luistert hoort een serieuze en bekwame muzikant, die zijn doorwrochte liefdesliedjes brengt met een knipoog en een traan. In februari 2019 komt het debuutalbum van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest uit.

*STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op www.steck.nl/podium-member.


Wanneer: Vrijdag 14 december 2018

Zaal open: 20:30 uur

Start: 21:00 uur

Einde: 23:30 uurTickets

Thijs Boontjes + Support VVK
€ 7,50
Toevoegen
Thijs Boontjes + Support DEUR
€ 9,50
Toevoegen
Thijs Boontjes + Support PODIUMMEMBER TICKET
Gratis
Toevoegen