The Stangs + Tony Clifton

Klinkt als: The Madd, The Last Shadow Puppets + The Strokes, Mozes & the Firstborn

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!*

The Stangs is een jonge sixties Beat groep uit Den Haag. Geïnspireerd door het Haagse duinlandschap, windige wateren en muziek uit verleden creëren zij hun eigen 'Dune Beat'. Denk aan fluitende gitaar- en orgel riffs ondersteund door een melodische bas en swingende drums, die ruimte over laten voor harmonieën met een enkele schreeuw tussendoor.

Tony Clifton - Jezelf vernoemen naar een onwaarschijnlijk slechte komiek die al een alter ego op zich was. Als je daar de humor van in ziet, dan begrijp jij wat deze drie jongens willen. Pretentieloze vette muziek maken, zweten in een oefenruimte van 2 bij 3, in een busje langs surfcamps in de zomervakantie en pogoënde mensen ontwijken. Als het maar los gaat, rookt, rockt en ruikt naar zweet! Tony Clifton bestaat uit Merlijn Breedland en de gebroeders Lenny en Mees Kamsma. De band speelt sinds 2014 en heeft o.a. op het podium van Paradiso, Patronaat, SugarFactory, Pacific Park, Winston Kingdom, Timboektoe ent Magneet-, Beeckestijn- en Young Art Festival lopen rocken. Noem het pop-punk, noem het slettepop, noem het zweterige jongemannen pop. Daar gaat het allemaal niet om, het gaat om 3 jongens, die willen zweten, rocken en overrompelen!

*STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op www.steck.nl/podium-member.

Wanneer: Vrijdag 12 oktober 2018

Zaal open: 20:30 uur

Start: 21:00 uur

Einde: 23:30 uurTickets

VVK - The Stangs + Tony Clifton
€ 3,50
Toevoegen
Podiummember - The Stangs + Tony Clifton
Gratis
Toevoegen
Deur - The Stangs + Tony Clifton
€ 5,00
Toevoegen