The Jerry Hormone Ego Trip + support: Surf Aid Kit

Klinkt als: The Kik, Jacques Dutronc | The Shadows, The Ventures

Dit concert kan je gratis* bezoeken met een STECK podium membership!**

support: Surf Aid Kit

Echte Nederpophits komen maar zelden voorbij, maar 'Mannentranen' van Jerry Hormone en zijn Ego Trip maakt een goede kans. Ach, de tijd zal het leren, maar aan Jerry ligt het niet. Gelukkig komen er nog meer nummers van Jerry Hormone's Ego Trip aan want het nieuwe album is klaar en komt op 1 februari 2019 uit. 'The Jerry Hormone Ego Trip swingt de pan uit!' heet-ie.

The Jerry Hormone Ego Trip is de aanstekelijke rock & roll-formatie rondom cultfiguur, schrijver en muzikant Jerry Hormone. In een ver verleden stond Hormone op het podium als gitarist van punkiconen The Apers, tegenwoordig is hij een exorbitante rockcharlatan in strak pak. Met zijn Ego Trip vertolkt hij irritant catchy liedjes over tederheid, de kaketoekan, een medicijnman, en zusjes van beste vrienden die stout, stout, stout zijn.

Met zijn ronkende band als drijvende kracht krijgt Hormone vrij spel om de grenzen steeds verder op te zoeken, en de situatie zoveel mogelijk op de stang te jagen en te ontregelen. De optredens van The Jerry Hormone Ego Trip zijn daardoor telkens een licht ongemakkelijke beproeving, om te kijken hoe ver het uit de hand kan lopen. Wat Jerry Hormone zelf betreft, gaat het nooit ver genoeg. Er staat intussen een nieuw album klaar, dat in februari 2019 het daglicht ziet bij Excelsior Recordings. Wederom staat dit schijfje vol ontboezemingen die de grens tussen het banale en het universele vervagen.

*STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je gratis podium member ticket in je STECK member account.

**Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten per jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

Wanneer: Vrijdag 1 maart 2019

Zaal open: 20:30 uur

Start: 21:00 uur

Einde: 23:00 uurTickets

Binnenkort beschikbaar ;-)