The Germans (BE) + support RUJI

Klinkt als: experimenteel, noise, rock, cocktailjazz

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur.
Entree: €7,50 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**

The Germans (BE)
Op hun vijfde album ‘Sexuality’ tonen ze zich zowel van hun meest lelijke als meest sexy kant. Primitieve percussie, aftandse gitaren, piano, Hammond, clavinet en analoge synths spelen een hoofdrol in dit vochtig bolwerk van psych, funk, easy-listening, ambient, pop, cocktailjazz en musique concrète. Live is de improvisatie nooit ver te zoeken en brengt dit ongrijpbare vijftal uit Dikkelvenne zijn publiek in een psychedelische trip.
“Blijkt dat The Germans niet alleen weerbarstig, maar ook weergaloos kunnen zijn.” - De Morgen

Dansende Beren over hun optreden op Psych 9000 (DOK)
"De excentrieke Belgen van The Germans begonnen opvallend kalmpjes aan hun set. Als je de band niet kende, had je nog kunnen denken dat het rustgevend en onschuldig zou worden. Lang kan die gedachte in ieder geval niet overeind gebleven zijn, want The Germans staat garant voor het tegendeel. De frontman kwam nog geen vingerknip later in een trance, kletste water uit zijn klaarblijkelijk niet goed sluitende drinkbus in het rond en ontdeed zich van zijn oranje jas om een glimmend zilveren shirt te onthullen. De excentrieke toon was plots gezet en de muziek was om duimen en vingers bij af te likken."
https://www.dansendeberen.be/2019/09/01/psych-over-9000-dok-intense-psychviering/?fbclid=IwAR2P08X3Bm3WZRcZu8FVhvupa-lmwgUXEXXOzkdCYhWC0kFxSyR6s5ICAMs

Afgelopen editie Pukkelpop 2019 braken ze de tent af!

support
RUJI
Lang geleden maakte hij zelf een lange reis vanuit centraal Afrika, met Delft als uiteindelijke bestemming en thuishaven. Ruji schrijft, speelt en leeft muziek waarin zijn roots toch altijd de ruimte krijgen die ze verdienen. Als deze getalenteerde singer-songwriter zijn eerlijke klanken laat horen, sta je gegarandeerd aandachtig te luisteren (of doe je je best om je heupen onder controle te krijgen). Ruji speelt met een passie en oprechtheid die aanstekelijk werkt, alles in samenwerking met zijn grote liefde, de gitaar. Bescheiden en met een Afrikaans aanvoelende Soul en R&B neemt hij de luisteraar mee op reis langs het aanstekelijke ‘I`m on my way’ en het meeslepende‘ Aiming For love’.

*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €24,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 10 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

Wanneer: Vrijdag 13 december 2019

Zaal open: 20:30 uur

Start: 21:00 uur

Einde: 23:30 uurTickets

Tickets niet meer beschikbaar.