STECK Tribute - David Bowie (by Starmen)

Klinkt als: mét Bowie college van verhalenverteller Sebastiaan Vos

"Sounds & Visions of David Bowie"

Bowie Tributeband Starmen en verhalenverteller Sebastiaan Vos geven een college van prachtige anekdotes, live muziek en beelden van David Bowie.

Van Ziggy Stardust tot Rebel Rebel en van Boys Keep Swinging tot Let’s Dance, de muziek van legende David Bowie is live te horen met prachtige en amuserende verhalen rondom.

Starmen bestaat uit een groep muzikanten die naast hun eigen muzikale activiteiten hun bewondering voor de muzikale genius Bowie gemeen hebben. Nadat Bowie  al jaren niet meer met zijn oeuvre naar buiten trad besloten zij om met de hoogtepunten uit ruim 40 jaar David Bowie het podium op te gaan.
Al decennia lang actief in bands als AA & the Doctors, Social Security, La Danza Moderna, Crocodile Smile, de Jazzpolitie en de Happy Tunes (om maar een kleine bloemlezing uit de CV's van de heren te geven) moge het duidelijk zijn dat het met de interpretatie en uitvoering van Bowie's repertoire wel goed zit.

Sebastiaan Vos is archivaris en weet alles over David Bowie, hij vertelt aanstekelijk  met ondersteuning  van een platenspeler, visuals en Starmen.Starmen speelt o.a. Space Oddity, Changes, Ziggy Stardust, Jean Genie, Rebel Rebel, Fame, China Girl, Heroes, Let’s Dance, Absolute Beginners, The Man Who Sold The World, Station to Station etc.

Starmen rockt, funkt en croont zijn weg door 40 jaar pophistorie en laat je horen dat de muziek van de Thin White Duke altijd indrukwekkend en spannend blijft.

Put on your red shoes and dance the blues !

Starmen is :
Roel Schiethart: lead vocals
Klaas Post: guitar, vocals
Henk de Graaf: bass
Kid van Hees: drums, vocals
Bart Smits: keys, vocals

Wanneer: Zaterdag 19 januari 2019

Zaal open: 20:30 uur

Start: 21:00 uur

Einde: 23:30 uurTickets

Binnenkort beschikbaar ;-)