UITGESTELD - SHHT (BE) + support Uma Chine

Kanye West, The Prodigy, De Staat

Dit concert is uitgesteld. Mensen met een ticket krijgen per mail bericht zodra er een nieuwe datum is gevonden.

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur.
Entree: €7,50 (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**

SHHT
Als er iemand z’n eigen ding doet, is dat ‘Shht ’ wel. Nee, we vragen je niet om even je mond te houden, ‘Shht’ is de naam van een hele vette band uit België. Ze maken noiserock met teksten waar geen touw aan vast te knopen valt. Ze waren dè ontdekking van Best Kept Secret 2019, waren support van De Staat en staan inmiddels in het favorieten lijstje van menig muziekliefhebber. Lekkere weirdomuziek waar je heel lang, heel lekker op gaat. Shht speelt niet alleen chaos, maar ook geflipt strak. bij deze dus een nieuwe kans voor diegenen die ze nog nooit live zagen. Be prepared!

Je kunt ons geloven, maar we houden er zelf ook van om het op feiten te baseren. Daarom hieronder een aantal lekkere recensies over het optreden bij Best Kept Secret Festival:

- "Best Kept Secret opent met een beukende binnenkomer. Shht." - De Morgen
- "Herrie" zou de doodgewone sterveling zeggen maar een groep die ‘Warp’ kan omtoveren van een campy kermishymne tot catchy noisepop is lang geen slechte groep. - Humo
- "Shht heeft heel wat zieltjes gewonnen hier in Nederland want heel wat mensen keken vol verbazing naar wat er zich afspeelde." - Dansende Beren
- "De SEVEN was al te klein voor alles goed en wel begonnen was." - Indiestyle.be

Support Uma Chine

Het zeskoppige Uma Chine verklankt naar eigen zeggen een ‘reusachtige vrouw die magisch-realistische vertelsels de wereld instuurt.’ Door de combinatie van intrigerende lyrics, heldere melodieën en slimme grooves weet de band inderdaad die betoverende sfeer neer te zetten. Uma Chine blinkt dan ook uit in behendig muzikaal bochtenwerk, zoals we dat van pakweg Warpaint, Grizzly Bear of Amen Dunes ook kennen.

*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €24,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je 10 concerten in een jaar bezoeken met €7,50 korting én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert voordelig bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

UITGESTELD - SHHT (BE) + support Uma Chine

Datum: Vrijdag 20 maart 2020

Zaal open: 20:30 uur

Start: 21:00 uur

Einde: 23:30 uurTickets:

Tickets niet meer beschikbaar.