R-vii + Engel

Klinkt als: Nieuw Delfts trots Brainpower, Osdorp Posse + Diggy Dex, Jiggy Djé, Paul de Munnik

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!*

R-Vii
Delftenaar Randy Visser, artiestennaam R-Vii, begon op zijn vijftiende met het opschrijven van zijn teksten. De rapper groeide op in de Delftse wijk Westerkwartier. Het resultaat anno 2018 is zijn eerste EP ‘Mijn gedachten’. Daarnaast speelde hij in de festivalzomer op de mainstage van Westerpop en Waterpop.
Inspiratie zijn de eigen ervaringen en de verhalen die andere hem vertellen. Al schrijvend, op zijn zolderkamer, in de bus, op de fiets of in de trein, komen zijn teksten tot stand. Doel van zijn muziek is het brengen van een boodschap dat mensen inspireert en uitdaagt om de andere kant van de medaille te bekijken. Aan ambitie geen gebrek. Eind dit jaar duikt R-vii met een aantal conservatoriumstudenten de studio in. Samen met zijn live hiphopband droomt hij van zijn eerste album en wilt hij zichzelf klaarstomen voor de festivalzomer.


Engel
Engel reist sinds begin 2000 door het muzieklandschap. De eerste voorzichtige stappen werden genomen in zijn geboortestad Hoorn. Enkele jaren later leverde een muzikale samenwerking met gitarist en stadgenoot Daniël Baay hem in 2005 de 3FM titel ‘Serious Talent’ op. Inmiddels heeft de productieve schrijver meer dan tien albums in eigen beheer uitgebracht en is hij de belichaming van ‘Do It Yourself’. Met een combinatie van kleine akoestische liedjes en bombastische tracks stelt Engel zich opnieuw voor. Zijn nieuwe band is zowel op de plaat als op de bühne een belangrijk onderdeel van de Engel-sound. De vijfmans formatie zet een show neer waar de liefde voor muziek vanaf spat.

*STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op www.steck.nl/podium-member.

R-vii + Engel

Wanneer: Vrijdag 30 november 2018

Zaal open: 20:30 uur

Start: 21:00 uur

Einde: 23:00 uurTickets

Binnenkort beschikbaar ;-)