GUILTY PLEASURE invites BENNIE BEENHAM

ultimate hit revival

In oktober halen we álle guilty pleasures in die we de afgelopen 18 maanden hebben moeten missen. Van '80s tot '10's en van hiphop tot metal. We zijn vanavond allemaal guilty, gewoon, omdat het weer kán! 

Vandaag éxtra veel guilty pleasure van feestduo Bennie Beenham! Met Bennie Beenham krijg je de beste feesthits voor je kiezen, samen met een dolle mix van gastmuzikanten, spelletjes, dansjes, playback acts en nog veel meer gekkigheid. Het muzikale repertoire van Bennie Beenham gaat van Nederlandstalige knallers, vergeten hitjes uit het verleden en de beste tunes uit het heden. De afgelopen anderhalf jaar heeft het duo zes singles met eigen repertoire uitgebracht, met daarbij onder andere aandacht op Dumpert, Beau (RTL 4), Radio Veronica, AD, Het Parool, De Oranjezomer, BN De Stem, 3voor12, Omroep West, Omroep Brabant, Den Haag FM en TV Oranje en twee singles in de Viral 50 van Spotify met in totaal meer dan 500.000 streams. Quarantaine Carnaval werd genomineerd voor de Carnavalskraker 2021-verkiezing georganiseerd door BN DeStem, Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad. Voor de nieuwe single Ik Heb Geen Biertje Meer is Bennie Beenham de samenwerking aangegaan met de bekende Leidse feestact Barry Badpak. De Leidenaren scoorden al hits met Kamelenteen en Kratje Bier en brengen nu een klaagzang op dat verschrikkelijke moment dat je bier op is.

LINE UP
DJ PROSCIUTTO
BENNIE BEENHAM

Scoor maximaal pleasure en krijg een gratis re-openings drink als je vóór 20.00 uur binnenkomt.

INFO
19.00 - 24.00 uur
entree tot 21.00 uur
EARLY BIRD €7,50
REGULAR €10,-
CLUB MEMBER* €2,50
garderobe inclusief
18+

Opgelet: je kunt het concert alleen bezoeken als je bij binnenkomst een vaccinatiebewijs of een negatief herstel- of testbewijs uit de CoronaCheck-app kan tonen naast je ticket. Als je niet gevaccineerd bent en gebruik wil maken van een test kan je jezelf 24 uur voor aanvang gratis laten testen bij een locatie naar keuze die je kan vinden op www.testenvoortoegang.org. Zodra je uitslag bekend is koppel je deze in de CoronaCheck-app (digitaal testbewijs). Voor meer informatie kijk je op www.testenvoortoegang.org.

* Met een club membership bezoek je de meeste club avonden in STECK met €7,50 euro korting en ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info zie www.steck.nl/club-member.

GUILTY PLEASURE invites BENNIE BEENHAM

Datum: Zaterdag 9 oktober 2021

Zaal open: 19:00 uur

Start: 19:00 uur

Einde: 00:00 uurTickets:

Tickets niet meer beschikbaar.