Knapsack Global After

Klinkt als: extatische party met global Beats en world grooves

Het spiksplinternieuwe Knapsack Festival duurt maar liefst drie dagen en wel van 12.00 uur 's middags tot 5.00 uur 's ochtends! Voor de échte diehards, kan je vrijdag én zaterdag naar de Knapsack After in STECK. Vrijdag is er de Global After en zaterdag de Techno After.

KNAPSACK GLOBAL AFTER
De Global After staat in het teken van extatische party met Global Beats en World Grooves. De platenkoffer van deze line-up is een wereldreis op zich. Van global bass naar dancehall reggae, gypsy twerk en weer terug.

Line-up
Esta Polyesta (00.30 - 02.00 uur)
Voor DJ Polyesta bestaan er geen grenzen. Niet aan muziek, niet aan dansen, niet aan de wereld: Afrika, Azië, Midden Oosten, Latijns Amerika en Europa smelten samen in haar sets. Klaar voor een muzikale smoothie van akoestisch, elektrisch, traditioneel en modern? Dit wordt een Knapsack dans explosie vol wereldbeats. Afrotronic, Balkan Beats, Tribal, Oriental House en ga zo nog maar even door... Extase!

DJ Mozaic (02.00 - 03.30 uur)
Van ritmische wereldmuziek en obscure beats tot nostalgische floor fillers. De platenkoffer van deze Delft-based DJ is een wereldreis op zich. Onder de noemer Alles Heeft Ritme neemt Mr. Mozaïc je mee op een muzikale trip waarbij de grenzen worden opgezocht, en overgestoken. Een Braziliaanse funk die naadloos overgaat in een opzwepende Zuid-Afrikaanse housetrack, dwars door de Balkan naar die ene cracker van een strandhit waarvan je de naam allang was vergeten, maar het gevoel meteen weer te pakken hebt. Mr. Mozaïc maakt je gegarandeerd vrolijk, met zijn muzikale fragmenten die anderhalf uur lang één schitterend geheel vormen.

Petrol Molotov (03.30 - 05.00 uur)
Check z'n paspoort en je ziet honderden visa van de net even andere underground party`s. Check z'n CV en je ziet zijn bijdrage aan duizenden uren stevige potjes billenschudsessies. Deze DJ verzamelt traditionele en clubmuziek uit Afrika, Latijns Amerika, Oost Europa en de UK underground scene. En wat doet hij daar dan mee? Gypsy Twerk, Global Bass, Dancehall, Balkanbeats en Mash-ups! He wat? Ja precies. Dit moet je echt meemaken. Alles in de blender voor een onvergetelijke avond.

entree 6 euro (door only)
18+
zero tolerance

www.knapsackfestival.nl

#clubsteck #steck #clubdelft #knapsack

Knapsack Global After

Wanneer: Vrijdag 8 november 2019

Zaal open: 23:55 uur

Start: 23:55 uur

Einde: 05:00 uurTickets

Alleen tickets aan de deur.