FRIDAY CLUBBIN invites ROOG

EDM - funk - disco - house

Dé nieuwe vroege clubnacht in STECK met de lekkerste edm, funky house, disco house en NU house, want we willen dansen en nóg eens dansen! Stilstaan is geen optie; wij zorgen ervoor dat je je ondanks de vroege avond direct in de nacht waant.

Deze editie komt house legend ROOG naar STECK! ROOG staat al meer dan 20 jaar aan de top van de Dance industrie. Hij is als de Nederlandse “godfather of house” verantwoordelijk voor een gemiddelde van 225 optredens per jaar in binnen- en buitenland.
De grote doorbraak kwam in 2001, toen hij optrad op de mainstage van Sensation voor 40.000 mensen, live uitgezonden door Radio 538 en muziekzender TMF. Hij werkt naast zijn solo-optredens met zijn broer Greg van Bueren in het duo Hardsoul, ROOG is daarnaast 50% van het beroemde duo Housequake samen met Erick-E.
Met zijn voorliefde voor funk en soul belooft dit een héle hete FRIDAY CLUBBIN' te worden! 

LINE UP
ROOG
Sven Fields
The Tailors

Kom maximaal clubben en scoor een gratis re-openings drink als je vóór 20.00 uur binnenkomt.

INFO
19.00 - 24.00 uur
entree tot 21.00 uur
EARLY BIRD €7,50
REGULAR €10,-
CLUB MEMBER* €2,50
garderobe inclusief
18+

Opgelet: je kunt het concert alleen bezoeken als je bij binnenkomst een vaccinatiebewijs of een negatief herstel- of testbewijs uit de CoronaCheck-app kan tonen naast je ticket. Als je niet gevaccineerd bent en gebruik wil maken van een test kan je jezelf 24 uur voor aanvang gratis laten testen bij een locatie naar keuze die je kan vinden op www.testenvoortoegang.org. Zodra je uitslag bekend is koppel je deze in de CoronaCheck-app (digitaal testbewijs). Voor meer informatie kijk je op www.testenvoortoegang.org.

* Met een club membership bezoek je de meeste club avonden in STECK met €7,50 euro korting en ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info zie www.steck.nl/club-member.

Datum: Vrijdag 22 oktober 2021

Zaal open: 19:00 uur

Start: 19:00 uur

Einde: 00:00 uurTickets:

Tickets niet meer beschikbaar.