FFOOSS + Jagd

Klinkt als: 45acidbabies, Blood red shoes + Priest, Arctic Monkeys

Dit concert is gratis te bezoeken met een STECK podium membership*.

FFOOSS is een Fuzz/Rock duo uit Utrecht. Scherp, vuig, en een hoop gekraak. Twee mensen, twee instrumenten, twee versterkers. Hun nieuwste single SLAYER. brengt een lading energie met zich mee waar menig band jaloers op is. ‘I don’t want to be hater, I just wanna be a SLAYER’. Na verschillende voorprogramma’s (Tusky, Afterpartees, Marmozets, Seether) in de betere zalen (De Helling, Melkweg, Tivoli Vredenburg Ronda) te hebben aangedaan, zijn ze klaar voor het festival seizoen. Zoals we al zeiden: They play loud.

De Amsterdamse band Jagd speelt freaky indierock. Van de snerpende gitaren, stuwende bas, beukende drums en theatrale zangpartijen gaat een onontkoombare dreiging uit. En je kan maar beter van het ergste uitgaan, want Jagd is onverbiddelijk. Alice in Wonderland meets David Lynch, maar dan barser, botter en bruusker. Jagd is een genadeloze live-act: rauw en provocatief als punk, maar nooit simpel of slonzig. Met groot ontzag voor melodie en een uitzonderlijk respect voor ritme, ragt Jagd met finesse. Vol overgave stort de band zich op het publiek om niet meer los te laten, en laat haar uitgeput en overmeesterd achter. De band klinkt als Priest en Arctic Monkeys b-sides die hysterisch gespeeld worden.

*STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op www.steck.nl/podium-member.

FFOOSS + Jagd

Wanneer: Vrijdag 9 november 2018

Zaal open: 21:00 uur

Start: 20:30 uur

Einde: 23:00 uurTickets

VVK - FFOOSS + Jagd
€ 3,50
Toevoegen
Podiummember - FFOOSS + Jagd
Gratis
Toevoegen
Deur - FFOOSS + Jagd
€ 5,00
Toevoegen