Ella East + Leah Rye

London Grammar, Celine Caïro + Jordan Rakei, Lianne La Havas

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!*

Ella East
Ella East is niemand minder dan de Rotterdamse Sietske Oosterhuis, bekend van The Voice Of Holland 2014 waar zij de jury wist te betoveren met haar eigen versie van het nummer ‘’Rather Be’’ en in de kwartfinale eindigde. Sinds 2015 schrijft Sietske haar eigen muziek, die ze nu onder de naam Ella East uitvoert. De naam komt af van haar tweede naam Elisabeth en achternaam Oosterhuis. Ella East speelt sinds 2016 naast solo aan de piano ook met haar vaste band bestaande uit drums, keys, backings, gitaar en (synth)bas. Met band stond ze o.a. op Altersonic, in Bird en op meerdere festivals in Nederland. Ella East laat zich inspireren door artiesten als London Grammer, Jessie Ware, Adele, Celine Cairo
Met haar powervolle maar vooral ook haar pure, zachte stem, is zij in staat het publiek te raken.De muziek varieert van licht en puur, tot stevige, volle bandsound met elektronische invloeden.

Leah Rye
Leah Rye daagt je uit om met haar mee te dromen in een wereld
omringd door mysterie en melancholie. Zodra je haar fantasie bent
binnengedrongen, laat ze je geen moment meer los. Haar schaduw
achtervolgt je en wekt een voortdurende spanning, die in haar liedjes wordt weerspiegeld door afwisselende grooves, donkere sounds en grote contrasten. Haar stem zorgt voor een herkenning in de wemelende mist gecreëerd door verschillende stijlen die met elkaar verweven zijn. Ze stond eerder met haar eigen show in een afgeladen Bitterzoet te Amsterdam en op het hoofdpodium van Haarlem Jazz & More 2018.

*STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op www.steck.nl/podium-member.

Ella East + Leah Rye

Datum: Vrijdag 23 november 2018

Zaal open: 20:30 uur

Start: 21:00 uur

Einde: 23:00 uurTickets:

VVK - Ella East + Leah Rye
Tijdsslot: 0.00 - 0.00 uur
€ 3,50 aanbetaling
Nog 0 tickets over
Toevoegen
Podiummember - Ella East + Leah Rye
Tijdsslot: 0.00 - 0.00 uur
€ 0,00 aanbetaling
Nog 0 tickets over
Toevoegen
Deur - Ella East + Leah Rye
Tijdsslot: 0.00 - 0.00 uur
€ 5,00 aanbetaling
Nog 0 tickets over
Toevoegen