POPD // The Kik akoestisch

intiem en onvergetelijk // optioneel met diner voorafgaand aan de show

Eindelijk weer concerten in Delft! Stichting Pop Promotie Delft slaat de handen ineen met Lijm en Cultuur, STECK podium club bar en Delfts Collectief! Onder de naam POP'D vinden er seated concerten plaats voor 100 bezoekers in de Centrale bij Lijm en Cultuur. POP'D is Pop-up Pop in Delft!

Dit concert is seated! 

Locatie: Lijm en Cultuur - Rotterdamseweg 272, Delft

De Kik speelt vanavond twee shows:
Tijd show 1:
19.30 - 20.45 uur (zaal open 19.00 uur)
Tijd show 2:
21.30 - 22.45 uur (zaal open 21.00 uur)

Entree: €22,50 (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!


Voor dit concert zijn 10 voordelige podium member tickets beschikbaar van €15,-! Op=op**

Kom voorafgaand aan het concert lekker eten bij Het Experiment (het restaurant van Lijm en Cultuur). Dineren kan om 17.30 of om 19.30 uur. Daarna loop je diect bij het concert naar binnen. Reserveren doe je door een ticket voor het POP'D diner te kopen.

Er zijn maximaal 100 tickets per show beschikbaar. Mocht dit concert vanwege Corona maatregelen moeten worden uitgesteld, blijven de tickets geldig.

Koop vooraf alvast consumptiemunten! De POP'D consumptiemunten zijn te gebruiken tijdens je POP'D diner voorafgaand aan het concert, tijdens het concert én tijdens de borrel na afloop. Niet gebruikte munten kan je bij vertrek weer retourneren bij de kassa.

The Kik akoestisch - 2020

Dave von Raven en zijn mannen in (semi-)akoestische opstelling zoals u ze zelden of nooit eerder zag. De voltallige band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van Simone tot Angela en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerking(en)) van The Beatles. En Armand niet te vergeten. Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. Zonder ooit in te boeten aan muzikale kwaliteit. Intiem en onvergetelijk. 

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door Gemeente Delft.

*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €24,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je 10 concerten in een jaar bezoeken met €7,50 korting én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert voordelig bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

Datum: Zaterdag 12 september 2020

Zaal open: 19:00 uur

Start: 19:30 uur

Einde: 23:00 uurTickets:

Tickets niet meer beschikbaar.