De Kraaien + support tba

Haagse alleskunners met nieuw werk

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur.
Entree: €15,50 (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je voor €8,- bezoeken met een STECK podium membership!**

Uit voorzorg zijn er voorlopig maximaal 100 tickets beschikbaar. Mocht dit concert vanwege Corona maatregelen moeten worden uitgesteld, blijven de tickets geldig.

De Kraaien
Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee en dit alles met een knipoog.
Sinds 2009 veroveren Prins Clit In Paanham en Bernd Gansebev de Nederlandse bodem. Ze bestormen de podia met keiharde beats en eigenwijze teksten en dit alles op z’n Haags.
De Kraaien zijn vooral bekend van ‘Ik vind je lekker’. In 2013 ontvingen ze voor de verkoop van meer dan 10.000 singles een gouden plaat in het ochtendprogramma GIEL van dj Giel Beelen op 3FM. De videoclip werd bijna dan 5,5 miljoen keer bekeken (o.a. met een featuring van de Vlaamse zangeres en presentatrice Evi Hanssen).
Het gigantische succes van de met goud bekroonde plaat ‘Ik Vind Je Lekker’ werd opgevolgd door een aantal sterke tracks zoals: ‘Pechvogel’, ‘Ik Wil Met Je Sexen’, ‘Rollen’ en hun cover van de wereldhit ‘Blurred Lines’, die De Kraaien veranderden in ‘Dat Gepijpzeik’.

Na een periode van rust zijn De Kraaien in 2016 weer helemaal terug.
Hun terugkeer werd gevierd door het kapen van De Pier in Scheveningen, waarbij ze een driedaagse ‘illegale’ rave organiseerde.
In maart kwam hun eerste album Goud uit, met daarop releases zoals ‘Kattenkwaad’ in samenwerking met de Zuid-Afrikaanse rapper Jack Parow en ‘Pony’. De teksten van de twee geboren Hagenezen zijn nog altijd rauw, rebels en spot-on. Een collectie van tien megasterke en speaker-scheurende songs die al je verwachtingen te boven gaan. Het album bevat invloeden van genres als reggae, dub, rock, club, electronica en drum ’n bass. Muzikaler, breder en grappiger dan ooit. De Kraaien zetten zichzelf weer op de kaart met een zeer sterk album!

De Kraaien live zien is een unieke ervaring.
Het album ‘Goud’ wordt gepromoot met hun tour die langs verschillende steden gaat. De aftrap werd, hoe kan het ook anders, gegeven in Het Paard in Den Haag. De unieke show garandeert 1,5 uur vol entertainment. Het podium is zoals gebruikelijk bij De Kraaien het decor voor een live-band, VJ, crowd-hypers, confetti, rookbommen en natuurlijk… Ekstertje.

*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €24,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je 10 concerten in een jaar bezoeken met €7,50 korting én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert voordelig bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

De Kraaien + support tba

Datum: Vrijdag 25 september 2020

Zaal open: 20:30 uur

Start: 21:00 uur

Einde: 23:30 uurTickets:

De Kraaien + support | PODIUM MEMBER ticket
Tijdsslot: 20.30 - 23.30 uur
€ 8,00 aanbetaling
Nog 25 tickets over
Toevoegen
De Kraaien + support | VVK ticket
Tijdsslot: 20.30 - 23.30 uur
€ 15,00 aanbetaling
Nog 8 tickets over
Toevoegen