Broncho (USA) + support Pinky Pinky

Aanstekelijke, rammelende garage en indierock verpakt in herkenbare nummers

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur.
Entree: €7,50 VVK of €9,50 DEUR (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**

Mede mogelijk gemaakt door Hampshire Hotel- Delft Centre.

BRONCHO
Combineer de achteloze coolheid van The Strokes, het rafelige randje van Ty Segall, de bravoure van de Ramones en de seventies schwung van CheapTrick en je krijgt Broncho (US). De band maakt aanstekelijke, rammelende garagepop en indierock verpakt in compacte, herkenbare nummers. Met ruim 3,5 miljoen Spotify plays, uitverkochte shows in de USA en lovende recensies in de internationale pers timmert de band behoorlijk aan de weg. Niet voor niets zijn ze door Queens of the Stone Age gevraagd als voorprogramma in 2019.

Pinky Pinky
Het voorprogramma wordt verzorgd door de garagerockmeiden van Pinky Pinky.

*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €24,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 10 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

Datum: Zondag 6 oktober 2019

Zaal open: 20:30 uur

Start: 21:00 uur

Einde: 23:30 uurTickets:

Tickets niet meer beschikbaar.