STECK Bowie Tribute + Bowie quiz

Klinkt als: Put on your red shoes and dance the blues!

Bowie Tributeband Starmen en quizmaster Daan Dekker, alias De Microfoonman bezorgen jou een avondvullende Bowie tribute met Bowie quiz en liveshow!

Van Ziggy Stardust tot Rebel Rebel en van Boys Keep Swinging tot Let’s Dance, de muziek van legende David Bowie is live te horen met een amuserende quiz rondom.

STARMEN
Starmen bestaat uit een groep muzikanten die naast hun eigen muzikale activiteiten hun bewondering voor de muzikale genius Bowie gemeen hebben. Nadat Bowie  al jaren niet meer met zijn oeuvre naar buiten trad besloten zij om met de hoogtepunten uit ruim 40 jaar David Bowie het podium op te gaan. Al decennia lang actief in bands als AA & the Doctors, Social Security, La Danza Moderna, Crocodile Smile, de Jazzpolitie en de Happy Tunes (om maar een kleine bloemlezing uit de CV's van de heren te geven) moge het duidelijk zijn dat het met de interpretatie en uitvoering van Bowie's repertoire wel goed zit.

Starmen speelt o.a. Space Oddity, Changes, Ziggy Stardust, Jean Genie, Rebel Rebel, Fame, China Girl, Heroes, Let’s Dance, Absolute Beginners, The Man Who Sold The World, Station to Station etc. Starmen rockt, funkt en croont zijn weg door 40 jaar pophistorie en laat je horen dat de muziek van de Thin White Duke altijd indrukwekkend en spannend blijft.

BOWIE QUIZ
We beginnen de avond met een speciaal door Starmen en STECK samengestelde Bowie quiz! De Microfoonman stelt jouw Bowie kennis op de proef! Deze quizmaster weet alles over David Bowie en stelt op een geheel eigen wijze manier vragen met ondersteuning  van visuals én Starmen live op het podium natuurlijk! Indeling van de Bowie quizteams gebeurt o de avond zelf bij binnenkomst (naar wens stel je je eigen team samen of wij delen je in).

Put on your red shoes and dance the blues!

Starmen is:
Roel Schiethart: lead vocals
Klaas Post: guitar, vocals
Henk de Graaf: bass
Kid van Hees: drums, vocals
Bart Smits: keys, vocals

TICKETS
STECK Bowie Tribute + Bowie quiz | VVK podium member ticket €5,00
STECK Bowie Tribute + Bowie quiz VVK ticket €7,50
STECK Bowie Tribute + Bowie quiz DEUR ticket €9,50

Aanvang: 20.00 uur
Deuren open: 19.30 uur
Einde 23.30 uur

Wanneer: Zaterdag 18 januari 2020

Zaal open: 19:30 uur

Start: 20:00 uur

Einde: 23:30 uurTickets

Tickets niet meer beschikbaar.