BLAUW comedy club

spraakmakend, rauw, puur, gewaagd, intens, eerlijk, kwetsbaar en uiteraard grappig

STECK presenteert:

BLAUW comedy club 
Nieuw dit seizoen víer avonden gevuld met de fijnste selectie comedians. Spraakmakend, rauw, puur, gewaagd, intens, eerlijk, kwetsbaar en uiteraard grappig. Maar dat maak jij natuurlijk zelf wel uit.


Line-up 16 maart 2023
MC Kristel Zweers
Adam Fields
Roel C. Verburg
Sjaak Bral


FAQ
Aanvang 20.30 - 22.30 uur
Deur open 19.30 uur
VVK €18,50
VVK student €16,00 (op vertoon van collegekaart)
DEUR €21,50
Inclusief welkomsdrankje en garderobe

MC Kristel Zweers
Kristel Zweers begon haar comedy carrière in 2001 en groeide uit tot een van de headliners van het Nederlandse Comedy circuit. Ze toerde met 4 avondvullende programma’s door Nederland en België en was een van de vaste spelers van De Lama’s in 2004. Ze is mede-initiatiefneemster van Blauw Comedy Club en zal als vaste MC regelmatig terug keren. 

Adam Fields
Adam behoort tot de sterke, gevestigde orde van het Nederlandse stand-up circuit. Hij is een echte headliner, een top MC en ook op elk bedrijfsevenement weet hij iedereen te vermaken. Adam is een internationale comedian die speelt zowel in het Nederlands als in het Engels. Zijn materiaal is divers; van politiek getint tot de grootste flauwekul. Adam heeft opgetreden in Groot-Brittanië, Frankrijk, Monaco, België, Zwitserland, Malta, Italië, Duitsland, Estland, Finland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Singapore, Spanje, Rusland, Maleisië, Brunei, Indonesië, Zuid-Afrika, Turkije, Curacao en natuurlijk Nederland. 

Roel C Verburg 
Roel C. Verburg combineert stand-up comedy met gitaar. Naast vertellingen over zijn dagelijkse leven als flierefluiter pur sang, brengt deze gitaarkomiek met zijn elektrische gitaar de meest hilarische liedjes. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes een rustpunt vormen, gaan bij Roels liedjes de grappen in hoog tempo door. Eigenzinnig, relaxed en uiterst lollig. 

Sjaak Bral
"Ik ben wel eens vergeleken met Wim T. Schippers, omdat ik op zoveel verschillende manieren creatief bezig ben. En ik moet zeggen, ik vind dat een heel groot compliment - voor Wim T. Schippers." 

Cabaretier/columnist/schrijver Sjaak Bral is een geboren en getogen Hagenees. Humoristisch, scherpzinnig, eigenwijs, trefzeker: een improvisatietalent dat zich in veel disciplines uitbundig manifesteert. Of, zoals hij zelf zegt: 'Niets menselijks is mij vreemd'. 

BLAUW comedy club

Datum: Donderdag 16 maart 2023

Zaal open: 19:30 uur

Start: 20:30 uur

Einde: 22:30 uurTickets:

Tickets niet meer beschikbaar.