BLAUW comedy club

spraakmakend, rauw, puur, gewaagd, intens, eerlijk, kwetsbaar en uiteraard grappig

STECK presenteert:

BLAUW comedy club 
Nieuw dit seizoen víer avonden gevuld met de fijnste selectie comedians. Spraakmakend, rauw, puur, gewaagd, intens, eerlijk, kwetsbaar en uiteraard grappig. Maar dat maak jij natuurlijk zelf wel uit.


Line-up 26 januari 2023
MC Kristel Zweers
Tim Hartog
Victor Luis van Es
Jeroen Leenders

Kristel Zweers
Kristel Zweers begon haar comedy carrière in 2001 en groeide uit tot een van de headliners van het Nederlandse Comedy circuit. Ze toerde met 4 avondvullende programma’s door Nederland en België en was een van de vaste spelers van De Lama’s in 2004. Ze is mede-initiatiefneemster van Blauw Comedy Club en zal als vaste MC regelmatig terug keren. 

Tim Hartog
Tim is een comedian van het observerende soort. Van jongs af aan voelt hij al de onbedwingbare behoefte om verhalen te vertellen. Op televisie was hij te zien in “ De Grote Improvisatieshow” en “ The Comedyfactory”. Met zijn ontwapende charme en grapdi htheid weet hij elk publiek in te pakken. 

Victor Luis van Es
Victor is een openhartige comedian die in 2016 de finale haalde van het Cameretten Festival in een waanzinnig sterk jaar. De volkskrant zei daarover: ”In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond.” Nu staat hij in de theaters met zijn eerste avondvullende programma’s waarin hij met dezelfde open- en oprechtheid zijn verhalen vertelt.

Jeroen Leenders
Deze Vlaamse comedian is eigenlijk niet in woorden te vatten. Sinds 2014 speelt hij in de steden Antwerpen, Amsterdam ( en sinds kort ook) Rotterdam en Utrecht maandelijks een uur vol onvoorbereid materiaal onder de titel “ The Jeroen Leenders Experience.” En dat dekt dan ook volledig de lading want Jeroen Leenders is een ervaring die iedereen in zijn leven tenminste een keer moet hebben meegemaakt. 

De volgende edities van BLAUW comedy club zijn op:
16 maart ‘23 

FAQ
Aanvang 20.30 - 22.30 uur
Deur open 19.30 uur
VVK €18,50
VVK student €16,00 (op vertoon van collegekaart)
DEUR €21,50
Inclusief welkomsdrankje en garderobe

BLAUW comedy club

Datum: Donderdag 26 januari 2023

Zaal open: 19:30 uur

Start: 20:30 uur

Einde: 22:30 uurTickets:

Tickets niet meer beschikbaar.