BLAUW comedy club

spraakmakend, rauw, puur, gewaagd, intens, eerlijk, kwetsbaar en uiteraard grappig

STECK presenteert:

BLAUW comedy club 
Nieuw dit seizoen víer avonden gevuld met de fijnste selectie comedians. Spraakmakend, rauw, puur, gewaagd, intens, eerlijk, kwetsbaar en uiteraard grappig. Maar dat maak jij natuurlijk zelf wel uit.


Line-up 3 november 2022
MC Berit Companjen
Arie Koomen
Jasper van Veen
Chris Verlaan

De volgende edities van BLAUW comedy club zijn op:
26 januari ‘ 23 
16 maart ‘23 

FAQ
20.00 - 22.30 uur
VVK €18,50
VVK student €16,00 (op vertoon van collegekaart)
DEUR €21,50
Inclusief welkomsdrankje en garderobe

MC Berit Companjen
Ze is misschien niet zo groot, maar haar liefde voor stand-up comedy gelukkig wel! Comédienne Berit Companjen staat bekend om haar scherpe observaties en haar uitnodigende persoonlijkheid. De oud-finaliste van het prestigieuze Culture Comedy Award geeft een show weg met herkenbare situaties. 

Arie Koomen
Iedereen kent Arie van het succesvolle cabaretduo Arie&Silvester dat tot 2008 de grote zalen van Nederland plat speelde. Of van het succesvolle improvisatie programma De Lama’s. Momenteel staat hij solo in de theaters met zijn programma: BOE! Waarin Arie je in TGV-tempo door al zijn hersenkronkels heen praat.

Jasper van Veen
Jasper studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op Leids Cabaret Festival. Het NRC en de Volkskrant riepen hem in 2020 uit tot een van de comedytalenten van het jaar. In 2021 maakte Jasper zijn debuut als cabaretier met de voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen. Momenteel tourt hij met zijn 2e voorstellen: “Niet gehinderd door enige kennis.” 

Chris Verlaan
“Verlaans stijl is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme” (de Volkskrant). 

‘Man in de Maak’ is het debuutprogramma van deze data-analist uit Almere die glansrijk de jury- én publiekprijs van Cameretten won. 

BLAUW comedy club

Datum: Donderdag 3 november 2022

Zaal open: 20:00 uur

Start: 20:30 uur

Einde: 22:30 uurTickets:

BLAUW comedy club - VVK
€ 18,50
Toevoegen
BLAUW comedy club - VVK student
€ 16,00
Toevoegen