Bjarke Ramsing (DE) + Mauger (BE)

Klinkt als: monologue songs, country, folk, blues | indie

Zaal open: 20.30 uur. Aanvang: 21.00 uur.
Entree: €7,50 VVK (incl. servicekosten) of wordt nu podium member* en bezoek onze concerten extra voordelig!

Dit concert kan je gratis bezoeken met een STECK podium membership!**

Mauger
Nieuwe band uit Oostende en Gent. Als eerste wapenfeit kunnen ze ondertussen de publieksprijs van Golfbrekers in CC De Grote Post voorleggen en werden ze in augustus verkozen tot vi.be-band van de maand door online muziekmagazine Indiestyle.

Jan Duthoy: Toetsen/gitaar/zang
Jakob Nachtergaele: Drums
Matthias Debusschere: Bas/zang
Mauger Mortier: Zang/gitaar

Bjarke Ramsing
Bjarke Ramsing is een Deense muzikant die momenteel veelal vanuit Nederland opereert. Zijn (muzikale) opvoeding ligt echter in het zuiden van Denemarken, waar hij kennis maakte met Roots, Blues en Folk. En dat hoor je terug in de bezielende muziek die hij maakt. Met zijn akoestische gitaar schrijft Bjarke bloedmooie liedjes die je grijpen en niet meer loslaten.

Dit concert is onderdeel van het Knapsack Festival!

*Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €24,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 10 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op https://www.steck.nl/podium-member.

** STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

Wanneer: Vrijdag 8 november 2019

Zaal open: 20:30 uur

Start: 21:00 uur

Einde: 23:30 uurTickets

Tickets niet meer beschikbaar.