Andere Koek + Skapiche

Dit concert is gratis te bezoeken met een STECK podium membership!*

Skapiche - Een 9-koppige band die uptempo party ska speelt. Een basis van drum, bas, gitaar en toetsen, aangevuld met 4 blazers en aangevoerd door een zangeres met een dijk van een stem en onuitputtelijke energie. Klaar om van elk(e) zaal of festival, met een eigen versie van SKA, gemixt met punk, rock en polka, één groot pompend uptempo feest te maken. De band is oorspronkelijk in 2002 begonnen als groep van vier en van daaruit doorgegroeid tot een volwaardige bezetting. Na een stop van vijf jaar heeft Skapiche?!, met een nieuwe formatie van zowel oude als nieuwe leden, in 2014 een herstart gemaakt.

Het is hard, het is dansbaar en zo Hollands als één koekje bij de koffie: Andere Koek!
Andere Koek! - met uitroepteken - is een Nederlandstalige feestmachine. In ruim 150 shows is het grootste deel van NL en een deel van België al platgespeeld. Met voorprogramma's van bands als de Suburban Legends, Jaya the Cat en Hoffmaestro doen deze acht mannen en vrouwen niet onder voor hun grote voorbeelden. Deze band combineert energieke ska-punk en een randje vuig tot een dansbaar geheel. Met hun aanstekelijke performance komt zelfs je grootmoeder dansend uit haar stoel!

*STECK podium members kunnen dit concert gratis bezoeken (zolang de voorraad strekt). Bestel hiervoor online je podium member ticket in je STECK member account.

Podium member: het podium membership is bedoeld voor mensen die graag nieuw talent ontdekken en daarom regelmatig STECK concerten bezoeken! Een podium membership kost €19,50, is één jaar geldig (vanaf moment van aankoop) en strikt persoonlijk. Als podium member kun je gratis 12 concerten in een jaar bezoeken én ontvang je diverse andere leuke kortingen en aanbiedingen. Voor meer info kijk je op www.steck.nl/podium-member.

Andere Koek + Skapiche

Wanneer: Donderdag 18 oktober 2018

Zaal open: 20:30 uur

Start: 21:00 uur

Einde: 23:30 uurTickets

REGULAR - Andere Koek + Skapiche
€ 2,50
Toevoegen
Podiummember - Andere Koek + Skapiche
Gratis
Toevoegen
DEUR Regular Andere Koek + Skapiche
€ 2,50
Toevoegen