Smells like Nirvana - tribute

27 jaar jubileum MTV unplugged show

Smells Like Nirvana is precies wat je verwacht. Het is een directe weg terug naar 1993. Een ‘trip down memory lane’ naar 18 november 1993 in New York, om precies te zijn. Het was deze legendarische concertreeks die Nirvana zelf de onsterfelijke status gaf. Dik verdiend overigens, de unieke mix tussen die duistere rauwheid en de akoestische diepgang gaven het concert een beleving die maar moeilijk is te evenaren.

Maar Smells Like Nirvana doet het! Verwacht dus veel meer dan alleen muziek, verwacht een meeslepend en verhaal! Een rauw, tragisch verhaal over een jong bandje uit Aberdeen, Amerika dat uitgroeit tot de icoon die het nu is. Over de razendsnelle opkomst, de legendarische optredens, tot het verschrikkelijk einde. Sluit je ogen en laat je meenemen, terug in de tijd, naar deze muzikale passie.

Smells Like Nirvana bestaat uit een cellist, twee gitaristen, een bassist, een percussionist (en een accordeonist). Samen vertalen zij de diepduistere klanken en leggen deze als een warme deken over je heen.

Vocals/Guitar: Jeroen Bruers
Bass: Bas van Os
Percussie: Roland Baak
Guitar: Dennis Cruyssen
Cello: ntb

De show wordt omlijst door DJPJ met nummers van andere artiesten die ook rocken in The Great Gig In The Sky.

CONCERT
15.00 uur DJPJ draait The Great Gig In The Sky
16.00 uur Smells like Nirvana tribute
17.30 uur DJPJ draait The Great Gig In The Sky
18.30 uur Einde

MEET AND EAT
18.00 uur Meet and Eat* in lokaal proef festijn de Kurk
*koop hiervoor een apart ticket naast je concert ticket

Voor slechts 25,- euro kan je na afloop van het concert nog eten met de band! Meet and Eat vindt plaats bij lokaal proef festijn de Kurk, tegenover STECK podium bar.

Meet and Eat menu

  • Ambachtelijk brood met olijfolie, zeezout en tapenade
  • Tagine van kikkererwt, aubergine, linzen en een yoghurt met groene kruiden
    geserveerd met huisgemaakte frites met rozemarijn, tijm en knoflook en ambachtelijke mayonnaise
  • Crème brûlée met aardbeien en balsamico óf Koffie naar keuze
Drankjes tijdens Meet and Eat zijn niet inbegrepen en reken je apart af.

Opgelet: je kunt het concert alleen bezoeken als je bij binnenkomst een vaccinatiebewijs of een negatief herstel- of testbewijs uit de CoronaCheck-app kan tonen naast je ticket. Als je niet gevaccineerd bent en gebruik wil maken van een test kan je jezelf 24 uur voor aanvang gratis laten testen bij een locatie naar keuze die je kan vinden op www.testenvoortoegang.nl. Zodra je uitslag bekend is koppel je deze in de CoronaCheck-app (digitaal testbewijs). Voor meer informatie kijk je op www.testenvoortoegang.nl.

Smells like Nirvana - tribute

Datum: Zondag 7 november 2021

Zaal open: 15:00 uur

Start: 15:00 uur

Einde: 18:30 uurTickets:

Tickets niet meer beschikbaar.