Popronde Delft 2019 - STECK

Klinkt als: tevens officiële afterparty locatie

Popronde Delft 2019 in STECK podium - club - bar

Officieel OOR podium

20.15 WIES
De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. Ondanks dat de band nog geen jaar bestaat, wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en de Grote Prijs van Nederland 2019.
https://youtu.be/Dc6iA4RlDHU

21.30 Queen's Pleasure
Queen’s Pleasure is een brutale, semi-psychedelische garagerockband uit Amsterdam. Gedreven door een moorddadig verlangen naar liefde klinkt deze band als een mix tussen de Dandy Warhols en Blur, de power van The Ramones en de melancholie van The Smiths. Een grootse sound met energie voor tien, die je kan verwachten van een band is z’n late tiener jaren.
https://youtu.be/wgTPjZwgPgY

22.45 Foxlane
De groeiende livereputatie van indieformatie Foxlane heeft de laatste jaren zijn vruchten afgeworpen: met hooks en herrie à la Foals en Shame wonnen ze de publieksprijs van de 'Grote Prijs van Nederland' en kregen ze meer dan een miljoen streams met het nummer 'Birmingham'. Verwacht energie, rauwe gitaarriffs, opzwepende baslijnen en filosofische teksten.
https://youtu.be/GkN390p3FKI

POPRONDE AFTERPARTY

24.00 Paracetamol
Paracetamøl is een vierkoppige garage-punk band uit Arnhem. In 2018 ontstond deze formatie vanuit de liefde voor bands als Ex Cult; rauw en energiek. Live liet de band al op onder andere op het Valkhof Festival en zalen door het land horen dat ze hard en scherp spelen, in het verlengde van bands als Oh Sees en Metz.
https://youtu.be/SRH0SNCpMXs

01.00 Druiprek
In een kroeg, een zolder, een kelder of op een schip. Overal RAVEN. "Zoek dit op op Spotify en luister het; geen verdere uitleg nodig. Dit wordt legendarisch." -Joris van der Poel, programmeur club magazijn Den Haag | "Ze kunnen supergoed raven en trailers editen." -Bella Hay, DJ en Zangeres bij Tears & Marble | "Woef" -De hond van DJ Paul Elstak"
https://youtu.be/Pv-7vr--xhQ

01.30 DJ Leroy Joy

Popronde Delft 2019 - STECK

Wanneer: Donderdag 19 september 2019

Zaal open: 20:00 uur

Start: 20:15 uur

Einde: 04:00 uurTickets

Alleen tickets aan de deur.