Peter Tetteroo Bokaal Voorronde #2

Klinkt als: De weg naar Westerpop

Een vakkundige jury beoordeelde de inschrijvingen en selecteerde negen bands die werden uitgenodigd om dit najaar een show te verzorgen in STECK. Er zijn in totaal drie voorrondes met elk drie deelnemers. De winnaars gaan tijdens de finale op Westerpop de strijd aan om de Peter Tetteroo Bokaal en staan dan de eerstvolgende editie op main stage!

Line-up: Karvel, Stumblin' Home, Dad's Amaryllo

Karvel speelt rauwe progressieve stonerrock met een vleug melancholie. Laag, gruizig, op het vieze af. Als een driekoppig monster verslinden ze elementen van Soundgarden, Karnivool,
Steven Wilson en Mastodon, waarna riff na riff wordt uitgespuwd. Bas en gitaar als een klont energie, zang laag, dan wel in harmonie en drums die de beat maar al te graag willen benadrukken.

In het najaar van 2019 brengt Karvel haar eerste EP uit met als doel om zoveel mogelijk op tetreden. En ze stoppen pas als ze alle rockpodia hebben platgespeeld!

Stumblin Home is een full-male-fronted and female-backed punktrio uit Delft. Ze halen inspiratie uit de hardcore punk uit de jaren ‘80: Snel, rauw en hard.

Het ouderwetse, rauwe geluid wordt gecreëerd met zelfgebouwde speakerkasten en versterkers die de tand des tijds hebben doorstaan. Geen moderne, mooie strakke klanken of ander geneuzel, maar hard scheuren over gloeiende buizen geven het geluid en de show haar energie.

Muzikaal wordt van de anarchistische inslag van punk dankbaar gebruik gemaakt. Het is geïnspireerd op een gevoel en geluid uit de jaren 80, maar laat zich er zeker niet door beperken.

Peter Tetteroo Bokaal Voorronde #2

Wanneer: Zaterdag 6 april 2019

Zaal open: 20:30 uur

Start: 21:00 uur

Einde: 23:30 uurTickets

Binnenkort beschikbaar ;-)