DJ Workshop

Leer in 2 uur tijd de basic skills van het dj-en tijdens onze DJ Workshop, verzorgd door djworkshop.nl. Werk samen met een teamgenoot aan de perfecte mix!

ER ZIJN 2 RONDES! Let op dat je bij het kopen van je kaartje de ronde kiest waarvoor jij je graag wil inchrijven. VOL = VOL
Ronde 1  19:00 - 20:30
Ronde 2  21:00 - 22:30

Deze DJ Workshop is uniek in Nederland. Jullie krijgen in duo’s de beschikking over een professionele dj-set van Pioneer, die vergelijkbaar is met de set up van de grote DJ’s der aarde. Jullie werken toe naar een mini-mix van 3 nummers met als doel een plek in de spetterende finale. Er mag gedanst worden!

De DJ Workshop staat onder leiding van 2-3 ervaren dj’s. In teams van 2 personen wordt er gedurende 2 uur gewerkt op een professionele dj-set, de Pioneer XDJ-RX2. ‘State of the Art’ equipment voor deze dj-duo’s in de dop, die worden klaargestoomd voor de ‘Main Stage’!

De deelnemers leren aan de hand van video’s en persoonlijke instructie diverse dj-skills en uiteraard het belangrijkste: beatmatchen en mixen. Plaatkeuze, skills, mix-technieken, alles is belangrijk. De dj-duo’s moeten daarbij perfect leren samenwerken om zo goed mogelijk back2back te kunnen draaien!

Welk duo haalt aan het einde van deze workshop de ‘Main Stage’? Tijdens de grote finale mogen de beste 3 teams achter de DJ-Booth plaatsnemen en hun kunsten laten zien. De voetjes gaan van de vloer! Het winnende dj-duo ontvangt (alvast) een gouden plaat!

DJ Workshop

Wanneer: Zondag 21 april 2019

Start: 19:00 uur

Einde: 22:30 uurTickets

Binnenkort beschikbaar ;-)